علمی

منشا قند سالم در عسل مشخص شد

آیا شیرینی عسل برای سلامتی مفید است؟

 

خلاصه:

زنبورهای بی علف در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری

جهان یافت می شوندوعسل بسیار کمتری نسبت به

همتایان زنبور عسل اروپایی خودکه بزرگترین گونه های

تولید عسل در جهان هستند تولید می کنند.

با این حال، عسل زنبور بی عارضه به عنوان یک غذای 

تخصصی بسیار گران قیمت است، که در فرهنگ های 

بومی بخاطر خواص دارویی آن ذکر شده است و قیمت

بالایی را به خود جلب می کند.

فقط در عسل زنبور بی عارضه یافت می شود.

تبدیل قند معمولی به ترهالوز قند پایین رمز و راز

آنچه باعث ایجاد قند کمیاب و سالم موجود در عسل

زنبور عسل می شودتوسط محققان حل شده است.

 

IMG 20210912 153347 222

قند ترهالوز چه قندی است؟

 

تیم تحقیقاتی دریافتند که قند ترهالوزکه در عسل

دیگر یا جزءاصلی سایر غذاها یافت نمی شود در

روده زنبورها تولید می شود.

که منشاء این قند کمیاب از زمان کشف سطوح بالای 

ترهالوزقند درعسل زنبور بی عارضه یک معما بوده است.

رزین درختان :

ممکن است چیزی در رزین درختان باشد که زنبورهای

بی عقل آن را جمع کرده و به لانه خود می برند زیرا

برخلاف زنبورهای عسل اروپایی، که عسل خود را در

لانه زنبوری ساخته شده از موم زنبورعسل ذخیره

می کنند، زنبورهای بی عسل، عسل خود را در گلدان های

کوچک ساخته شده ازترکیبی از موم و رزین های درخت جمع آوری می کنند.

زنبور عسل :

زنبورهای نیشگون در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری

جهان یافت می شوند.

زنبورهای عسل بزرگتر اروپایی به طور قابل توجهی 

عسل بیشتری تولید می کنند و بزرگترین گونه های

تولید عسل در جهان هستند.

با این حال، عسل زنبور بی عارضه که به عنوان غذای

تخصصی بسیار مورد توجه قرار می گیرد، در فرهنگ

های بومی به دلیل خواص دارویی مورد توجه قرار

گرفته و قیمت بالایی را به خود جلب می کند.

 

download 2

ترهالوز:

ترهالوز به آرامی هضم می شود و افزایش ناگهانی

قند خون ازسایر قندها حاصل نمی شود.

است که ما از فروکتوز تغذیه می کنیم.

رایج ترین قندهای موجوددر شهد گلساکارز، گلوکز

آنچه ما دریافتیم این است که زنبورهای بی عقل دارای

ظرفیت منحصربه فردی برای تبدیل ساکارز به ترهالوز

و تولید عسل غنی از ترهالوزدر روده خود هستند.

عسل:

 

عسل حاوی طیف وسیعی از مواد شیمیایی گیاهی

از شهد است که آن را برای پرورش ماهی و افزایش

جمعیت مستعمرات بسیار مهم می کند.

دکتر هانگرفورد می گوید: ما می خواهیم قندهای

شهد موجود درمحصولات زراعی مانند ماکادمیا،

لیچی و آووکادو را بررسی کنیم وببینیم آیا گرده

افشانی زنبورهای بی علف این محصولات می تواند

منجر به سطح بالای ترهالوز در عسل آنها شود؟

 

رفرنس:

https://www.sciencedaily.com/releases/2021/08/210824135350.htm

نویسنده: نغمه داودزاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا