اخبار

چگونگی حفاظت میکروارگانیسم ها از خود با وجود رادیکال های آزاد

فهرست مطالب

چگونگی حفاظت میکروارگانیسم ها از خود با وجود رادیکال های آزاد

 

نظریه های مختلف بسیاری در مورد اینکه میکروارگانیسم ها چگونه باوجود عکس العمل های بزرگ رادیکال های آزاد ظاهر میشوند وجود دارد. این مولکول ها (رادیکال های آزاد)توانایی تخریب مهمترین جز سازنده سلول را دارند واحتمالا در پاسخ به متابولیسم های معمولی سلول تحت عوامل محیطی تولید میشوند.

رادیکال های آزادنقش مهمی را درتاثیرگذاری آنتی بیوتیک ها-توسعه و گسترش امراض وعملکرد نرمال سیستم ایمنی بدن ایفا میکنند.یک تیم محقق از دانشگاه برلین مکانیسم های ناشناخته ای را کشف کرده اند که توانا میسازد میکرو ارگانیسم ها تااز خود دربرابر رادیکال های آزاد محافظت کنند.

احتمالا یافته های آنهابه اثر ضدمیکروبی ماده بهتر کمک میکند.دلایل این تحقیق در آینده منتشر خواهند شد.دوره رادیکال های آزاد اکسیژن اشاره میکند به عکس العمل بالای مولکول های اکسیژن که توانایی تخریب ساختار بخش های مهم سلول مانند پروتئین-دی ان ای وغشای سلول را دارد.

هنگامیکه بدن انسان در حال یادگیری است رادیکال های آزاداثرات مخرب خود را نشان میدهند.

بعضی از سلول های سیستم ایمنی بدن انسان رادیکال های آزاد را برای محافظت از خود در برابر حمله میکروارگانیسم ها تولید میکنند.هم چنین عملکرد متابولیک بدن هنگامی که سلول های میکروبی با آنتی بیوتیک ها ارتباط پیدا می کنند دلیل دیگر تولید ردایکال های آزاد است.میکروارگانیسم ها مکانیسم های مختلفی را برای جلوگیری و خنثی کردن عکس العمل بزرگ این مولکول ها(رادیکال های آزاد)وخنثی کردن حمله سیستم ایمنی بدن توسعه داده اند.یک تیم بین المللی تحقیقات که توسط پروفسو مارکوس رالزر که مدیر موسسه بیوشیمی است رهبری میشود فادر است تا نشان دهد میکروارگانیسم های در دسترس استراتژی دفاعی شناخته نشده دیگری دارند.

در مقایسه با ساختارهاومکانیسم مدارک قبلی این استراتژی میتواند مخصوصا این گفته را ثابت کند.

محققین تحقیقات خود را با استفاده از خمیر مایه نان به عنوان مکانیسم مدل شروع کردند و مشاهده نمودند که سلول های خمیر مایه در مقیاس بزرگ آمینو اسید ها را جمع میکنند که این آمینواسیدها در تولیدقالب های ساختمانی خمیر مایه های پروتئینی بکار می روند.

بعد از جذب شدن جوهر ماده از محیط آمینواسیدها ذخیره میشوند در سطحی بزرگتر از70 تا 100 مرتبه که به مراتب بیشتر از نیاز برای رشد معمولی آنان است.

محققان از مدل های ریاضی و آنالیزهای ژنتیکی برای توصیف نتیجه یا محصول آمینواسیداستفاده می کنند.

محققان کشف کردند که سلول های مخمر برای تغییر دادن متابولیسم خود دورهم جمع میشوند.

یکی از پیامد های این پیکربندی دوباره تولید غیرعادی مقدار زیادی گلوتین بود.ازمهم ترین مولکول های تمیز کننده رادیکالی در مکانیسم های زنده یافت شدند.

شرح نتیجه آمینواسید:سلول های مخمر پایداری زیادی ازخوددربرابر رادیکال های آزادی نشان دادندکه عامل از بین رفتن سلول ها هستند.محققان ثابت کردندکه این مکانیسم پایداری تنها در سلول های مخمر دیده نمیشودبلکه باکتری ها نیز این مکانیسم را دارند.

مطالعه ما نشان میدهد که میکروارگانیسم هامواد مغذی را از اطراف جذب میکنند که نه نتها دراین صورت قادر به رشد میشوند بلکه به عنوان یک واحد پیشگیرانه درمقابل حمله پتانسیلی رادیکال های آزاد آماده میشوند.این توضیح پروفسور رالزراست.

این علم میتواند استدلال شود به عنوان علمی مفید در آینده اگر ماموفق شویم تا این مکانیسم نهانی پایداری ضد میکروبی را ازبین ببریم.گروه تحقیقات با این هدف کارشان را ادامه خواهند داد.

ما به دنبال یافتن مکانیسم های پایداری ناشناخته ی دیگر هستیم بعداز همه اینها فهمیدن پایداری پیشرفته بافت سلول برای گسترش جنس های ضدمیکروبی پیش نیاز است. 

 

مترجم : کوثر اصغرنژاد – گروه میکروب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا