آیا میدانستید؟اخبارمطالب مفید

از آب مقطر چه می دانیم ؟

آیا تاکنون در حین خرید به بطری های آب توجه کرده اید ؟ آیا با آب مقطر آشنایی دارید ؟

در برخی فروشگاه ها سه نوع آب به مشتریان عرضه می شود !!!

آب های تصفیه شده ، آب معدنی و آب مقطر

آب مقطردر دوران باستان استفاده از آب مقطر در بین مردم رواج داشته است ، آن ها با بهره گیری از فرایند تقطیر آب را در انبق می جوشاندند و از انباشت بخار متراکم آب مقطر را جمع آوری می کردند .

پس از تبخیر  آب آنچه که باقی می ماند در حقیقت ناخالصی های آّب خواهد بود ،

با این کار نه تنها می توانیم میکروب های مضر را از آب حذف کنیم مواد معدنی گاها مفید نظیر کلسیم و منیزم نیز از آب حذف خواهند شد !

آب معدنی مانند آب چشمه به صورت طبیعی از فیلتر های موجود در طبیعت مانند شن و ماسه میگذرند.

از این رو موجب می شود حامل درصد بالای مواد معدنی همراه خود باشند .

آب تصفیه و آب معدنی به علت وجود املاح معدنی دارای مزه ی دلچسبی در مقایسه با آب تقطیری  هستند .

برخی معتقدند نبود املاح معدنی در آّب تقطیری برای استفاده طولانی مدت برای افراد منجر به مشکلاتی خواهد شد.

از سوی دیگر پژوهشگران براین باورند جذب اکثر املاح از طریق غذاهای مصرفی امکان پذیر است .

در حقیقت آب تقیطیر شده برای ابزار و وسیله هایی  که تجمع و رسوب املاح منجر به آسیب به دستگاه و کاهش طول عمر مفید ابزار میگردد بسیار حیاتی است .

در واقع در باتری های سربی _اسیدی و سیستم های خنک کننده خودروها و … استفاده از آب مقطر توصیه میشود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا