دسته‌بندی نشدهمجموعه مشاوره بایوکنمشاوره و تدریس

معرفی دانشگاه علم و فرهنگ

دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به جهاد دانشگاهی است که در قالب 5 دانشکده فنی و مهندسی، هنر و معماری، علوم انسانی، علوم گردشگری و علوم و فناورى‌هاى نوین زیستى و کالج بین‌الملل فعالیت می‌کند. دانشگاه علم و فرهنگ در برگزاری دوره‌های تحصیلات تکمیلی از توانمندی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌های جهاد دانشگاهی بهره‌مند است که این امر منجر به ارتقاء کیفی دوره‌های آموزشی این دانشگاه شده‌ است.

دانشگاه علم و فرهنگ

مزایای تحصیل در دانشگاه علم و فرهنگ

دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ در رشته‌ها و مقاطع مختلف می‌توانند به محض ورود به این دانشگاه به صورت رایگان و بدون پرداخت مبلغ اضافه در مراکز وابسته نظیر پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، بنیاد توسعه کسب‌وکار و همچنین موسسه توسعه پایدار گردشگری علم و فرهنگ همراه با مربیان متخصص مهارت آموزی نموده و با حمایت این مراکز ایده‌های خود را به پروژه و کسب‌وکار تبدیل نمایند. به این ترتیب دانشجویان این دانشگاه نه تنها دغدغه شغلی نخواهند داشت بلکه همزمان با گذراندن دوره تحصیلی به کارآفرینان تخصصی رشته تحصیلی خود نیز تبدیل خواهند شد.

دانشگاه علم و فرهنگ جزو نخستین دانشگاههایی است که با درک فشار اقتصادی جامعه راهکارهایی چون اعطای تسهیلات ویژه صندوق مجیر به دانشجویان علاوه‌بر صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم را پیش‌بینی کرده و سالیانه تسهیلات و تخفیف‌های قابل‌توجهی به دانشجویان برتر خود اعطاء می‌نماید.

مدرک دانشگاه علم و فرهنگ در سطح بین‌الملل کاملا معتبر بوده و تعاملات بین‌المللی با دانشگاه‌های معتبر و تراز اول جهان و جذب دانشجویان خارجی سبب توسعه روز افزون اعتبار این دانشگاه شده‌است.

نقطه قوت دانشگاه علم و فرهنگ در رشته‌های علوم زیستی

دانشگاه علم و فرهنگ با اتصال علمی، فرهنگی، پژوهشی و کارآفرینی به مجموعه‌های جهاد دانشگاهی از قبیل پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه ابن سینا، پژوهشگاه علوم انسانی‌و … توانسته استانداردهای کیفی آموزش‌های خود را ارتقاء دهد. به‌عنوان نمونه در رشته‌های ژنتیک، زیست‌شناسی سلولی و ملکولی، سلول‌های بنیادی، زیست‌فناوری میکروبی و… همکاری مستقیم با پژوهشگاه رویان و مرکز ملی ذخائر زیستی و ژنتیکی ایران باعث جذب برترین رتبه‌‌های کنکور در دانشکده علوم و فناوری‌های نوین زیستی این دانشگاه شده‌است. تنها دانشجویان کارشناسی رشته زیست‌شناسی سلولی و ملکولی و زیست‌فناوری دانشگاه علم و فرهنگ از این فرصت برخوردارند که دوره کارورزی خود را در پژوهشگاه رویان به‌عنوان معتبرترین مرکز تخصصی و فوق تخصصی ایران و خاورمیانه و مرکز ملی ذخائر ژنتیکی و زیستی ایران بگذرانند.

رشته‌های دانشگاه علم و فرهنگ در مقطع کارشناسی

این دانشگاه طبق دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی سال 1401 منتشرشده توسط سازمان سنجش، در رشته‌های زیر دانشجو می‌گیرد.

رشته تحصیلی ظرفیت پذیرش
زیست‌شناسی سلولی و مولکولی 60 نفر
زیست‌فناوری 60 نفر
میکروبیولوژی 60 نفر

 

رشته‌های دانشگاه علم و فرهنگ در مقطع کارشناسی ارشد

این دانشگاه طبق دفترچه انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 منتشرشده توسط سازمان سنجش، در 2 مجموعه امتحانی زیست‌شناسی سلولی و مولکولی و زیست‌شناسی جانوری دانشجو می‌گیرد.

مجموعه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی

مجموعه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی دارای 10 کد ضریب است که دانشگاه علم و فرهنگ در کد ضریب‌های 1، 2، 4 و 6 دانشجو میگیرد.

رشته تحصیلی ظرفیت پذیرش
زیست‌شناسی سلولی و مولکولی (کد ضریب 1) 15 نفر
فناوری سلول‌های بنیادی و بازسازی بافت (کد ضریب 1) 15 نفر

 

رشته تحصیلی ظرفیت پذیرش
ژنتیک (کد ضریب 2) 15 نفر

 

رشته تحصیلی ظرفیت پذیرش
بیوشیمی (کد ضریب 4) 15 نفر

 

رشته تحصیلی ظرفیت پذیرش
زیست‌فناوری گرایش میکروبی (کد ضریب 6) 15 نفر

 

مجموعه زیست‌شناسی جانوری

مجموعه زیست‌شناسی جانوری دارای 3 کد ضریب است که دانشگاه علم و فرهنگ تنها در کد ضریب 3 کد ضریب دانشجو می‌گیرد.

رشته تحصیلی ظرفیت پذیرش
زیست‌شناسی جانوری گرایش سلولی و تکوینی (کد ضریب 3) 15 نفر

نویسنده: نگار اصغری

 همچنین بخوانید: معرفی دانشگاه تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا