اخبار

مزایای غذایی استفاده از پروبیوتیک

درگزارشات مختلف نشان‌ می دهد که پروبیوتیک‌ها عملکرد سد روده‌ای را بهبود می‌بخشند و سیستم ایمنی را تعدیل کرده و برای به دست آوردن مواد غذایی و جایگاه اتصال رقابت نموده و سیستم دفاعی میزبان در برابر بیماری‌زا‌ها افزایش می‌دهند.

به‌علاوه، پروبیوتیک‌ها می‌توانند اسیدهای آلی و دیگر متابولیت‌ها مانند پروتئین‌ها و پپتید‌هایی را سنتز کنند که می‌توانند مستقیما عملکرد ضدمیکروبی داشته باشند یا باعث القای  عملکرد مناسب در میزبان شوند.

علاوه‌براین، پروبیوتیک درمانی به عنوان درمانی جایگزین برای درمان ناراحتی‌های روانی و عصبی متاثر از پاسخ‌های استرسی، رفتاری و شناختی گزارش شده است.

پروبیوتیک و مواد غذایی

یک باکتری پروبیوتیکی ممکن است پاتوژن‌های مختلف را با مکانیسم‌های متفاوتی مهار کند:

1. تولید ترکیبات مهار کننده: اسیدهای آلی نظیر استات‌ها پروپیونات و بوتیرات ،H2O2 و ترکیبات باکتریوسین

2. رقابت برای جایگاه های اتصال 

3. رقابت برای مواد غذایی

4. از بین بردن گیرنده های سموم

5. تقویت سیستم ایمنی

6. تاثیر بر سیستم عصب مرکزی

 

 

 

‫3 نظرها

  1. با سلام و احترام،
    اینجانب در سمپوزیوم نقش میکروارگانسیم‌ها در سلامت و بیماری ثبت نام کرده ام.
    لطفا لینک اسکای روم جهت شرکت در سمپوزیوم نقش میکروارگانسیم‌ها در سلامت و بیماری را به اینیل اینجانب ارسال بفرمایید،
    پیشاپیش از همکاری و راهنمایی شما سپاسگزارم

    1. باسلام و وقت بخیر
      برای شرکت در سمپوزیوم داخل همون سایتی که ثبت نام کرده اید (سایت http://www.BiologyEvents.ir)، در قسمت سمپوزیوم، از طریق گزینه ورود به جلسه به راحتی میتوانید وارد سمپوزیوم شوید.

      با تشکر از همراهی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا