اخبار

رابطه مصرف تخم مرغ و ابتلای به دیابت ؟!

مطالعات جدید محققان دانشگاه های استرالیا ، چین و قطر نشان داده است.

که مصرف زیاد تخم مرغ این غذای مفید و خوشمزه احتمال ابتلا به دیایت را افزایش میدهد.(رابطه تخم مرغ و دیابت)

تحقیقات 18 ساله ی محققان بر روی بزرگسالان چینی نشان داده است که:

افرادی که به طور معمول روزانه یک عدد یا بیشتر تخم مرغ مصرف میکنند،

60 درصد بیشتر در خطر ابتلا به دیابت هستند!(سهم ابتلای زنان بیشتر از مردان بوده است)

تخم مرغ
تخم مرغ

به گفته ی دکتر مینگ لی:

بسیاری از مردم چین در دهه های اخیر به طور قابل توجهی رژیم غذایی گیاهی خود را به سمت رژیم غذا های گوشتی و پرچرب تغییر داده اند ،

این موضوع سبب شده تا پزشکان نگران افزایش ابتلای دیابت بین مردم کشورشان باشند.

نتیجه تحقیقات نشان دهنده ی رابطه بین مصرف زیاد تخم مرغ و افزایش ابتلای به دیابت بوده است

اما برای رسیدن به رابطه ی دقیقتری بین این دو راه زیادی مانده است

منبع: https://www.pcrm.org/news/health-nutrition/egg-consumption-increases-risk-diabetes#:~:text=Consuming%20one%20or%20more%20eggs,China%20Health%20and%20Nutrition%20Survey
بازنویسی: محمدسپهر حکمی
نویسنده: مهساجمالی

اطلاعات بیشتر(رابطه تخم مرغ و دیابت)

تخم‌مرغ سلول نطفهٔ مادهٔ (تخمک) مرغ و معمولاً به شکل بیضی است که از نظر زیست‌شناختی برای تولید مثل گذارده می‌شود.

و برای انسان‌ها منبع غذایی محسوب می‌گردد. روند ایجاد یک تخم مرغ ۲۴ ساعت به طول می‌انجامد.

و به همین دلیل یک مرغ می‌تواند تنها ۱ تخم در روز بگذارد.

مرغ‌ها و سایر موجودات تخمگذار به‌طور گسترده‌ای در سراسر جهان نگهداری می‌شوند و تولید انبوه تخم مرغ یک صنعت جهانی است.

در سال ۲۰۰۹، تخمین زده شده‌است که ۶۲٫۱ میلیون تن تخم مرغ در سراسر جهان از تقریباً ۶٫۴ میلیارد مرغ تخم‌گذار تولید شده‌است

جرم تخم‌مرغ به‌طور میانگین و بدون احتساب پوستهٔ آن، ۵۸ گرم است. پوست تخم مرغ حدود نیم میلی‌متر ضخامت دارد.

و ۹۰ درصد آن از کلسیم کربنات تشکیل شده‌است. رنگ پوست تخم مرغ به نژاد مرغ مربوط می‌شود و معمولاً سفید یا قهوه‌ای است. مرغ آراکانا تخم‌هایی به رنگ سبز/آبی می‌گذارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا