معرفی گرایش ها

بیوشیمی بالینی

????

به مطالعه فرایندهای شیمیایی در سیستمهای زنده موجودات می پردازد. بیوشیمی در مقطع کارشناسی ارشد، با ساختار و عملکرد اجزاء سلولی مثل پروتئین‌ها، کربوهیدارت‌ها، لیپیدها، اسیدهای نوکلئیک و انواع دیگر مولکولهای زیستی سر و کار دارد.

بیوشیمی بالینی یکی از شاخه‌های دانش پزشکی است و زیر مجموعه رشته های وزارت بهداشت می باشد. رشته بیوشیمی بالینی بر پایه آزمایشهایی استوار است که در نتیجه انجام این آزمایشات تشخیص اختلالات در مقدار مواد تشکیل دهنده بدن و بیماریهای مرتبط با آنها میسر می گردد.

دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی می توانند در آزمایشگاه های تشخیص طبی ، بیمارستان ها درمانگاه ها و مراکز بهداشت، آزمایشگاه های خصوصی  و در آزمایشگاه های غذا و دارو به عنوان کارشناس مسئول بخش بیوشیمی  مشغول به کار شوند و همچنین امکان کار در حوزه های پژوهشی _آموزشی را هم دارند و در این مقطع وضعیت کارشناسان ارشد بیوشیمی بالینی تفاوت چندانی با کارشناسان علوم آزمایشگاهی از نظر سطح درآمد و حوزه ی کاری ندارد و تفاوت اساسی زمانی است که افراد وارد مقطع دکتری میشوند .

فارغ التحصیلان مقطع دکتری  وزارت بهداشت میتوانند طرح خود را در قالب هیئت علمی در دانشگاه ها بگدرانند و همچنین پس از فارغ التحصیلی میتوانند در فراخوان های جذب هیئت علمی شرکت کنند، امکان کار به عنوان مسئول فنی آزمایشگاه تک رشته ی بیوشیمی و یا مسئول فنی بخش بیوشیمی آزمایشگاههای چندرشته ای هم برای آنها وجود دارد.

و همچنین میتوانند در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی به عنوان محقق و پژوهشگر مشغول به کار شوند

 با طرح لایحه عدم ‌دادن مهر نظام

دانش آموختگانی که پایه ی وزارت علوم داشته اند اجازه ی کار در آزمایشگاه های تشخیص طبی بیمارستان ها درمانگاه ها و مراکز بهداشت را ندارند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا